مربـای سیـب

ابتدا شکر را در ظرف لعابی بریزید و سفیده‌های تخم‌مرغ را در آب بریزید و با 5/3 لیوان آب، روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. زمانی که شکر جوش آمد، سفیده‌ها را بردارید و دور بریزید. سپس شکر آب شده را در صافی ریخته و صاف کنید… سیب پوست کنده را در آبی که سرکه در آن ریخته‌اید، بریزید تا رنگ آن تیره نشود سپس سیب را با هر شکلی دوست دارید، می‌توانید به قطعات ریز شده درآورید و سیب و شکر را با هم روی شعله بگذارید تا بجوشد. زمانی که شکر هنوز قوام پیدا نکرده، نصف استکان آبلیموی ترش خالص در آن بریزید. اگر بخواهید رنگ مربای سیب شما سفید باشد، در ظرف را در زمان جوشیدن نگذارید، اما اگر خواستید رنگ آن طلایی شود، در آن را بگذارید. از آنجا که سیب، عطر مخصوصی دارد، دیگر احتیاج به وانیل ندارد. در صورت تمایل می‌توانید نصف استکان گلاب هم به مربای‌تان اضافه کنید.

/ 0 نظر / 6 بازدید